TANNKLINIKK BUDAPEST

Ring: 36705923036
SKAL VI RINGE DEG?

Gi oss beskjed ditt telefonnummer

og vi skal ringe deg tilbake så snart som mulig.

Land *

Telefonnummer *

7 grunner til å velge øyeblikkelig belastbare tannimplantater

7 grunner til å velge øyeblikkelig belastbare tannimplantater

Tannklinikk Budapest  tilbyr permanente, stabile tenner med øyeblikkelig belastbare tannimplantater. Du vil gjenvinne ditt fine smil og tyggefunksjonen din hos oss i løpet av bare en uke. I det følgende vil du bli kjent med hvorfor tannimplantater er bedre enn proteser.

 

Hvis du har avtakbar protese, vet du hvor ubehagelig det kan være. Du kan snakke med noen eller spise, og plutselig faller gebisset ut. Du føler deg flau og ønsker at du kunne ha en bedre løsning. Vel, det er en alternativ løsning, tannimplantater. En tannimplantat er en liten skrue som erstatter en tann rot. Det er laget av titan og helt akseptert av menneskekroppen. På toppen av implantatet kan tannlegen justere en krone, som er en falsk tann.

Her er de 7 viktigste grunnene for å velge øyeblikkelig belastbare tannimplantater:

1. Attraktivt utseende

Et smil kan si mer enn 1000 ord. Med tenner forankret på tannimplantater kan du få et nydelig smil igjen. Et fint smil kan ha fantastisk innvirkning på folk fordi du ser mer attraktiv ut. Du trenger ikke skjule smilet ditt lenger.

2. Selvtillit

Som nevnt tidligere, kan gebisset forårsake ubehagelig situasjon. Dette kan imidlertid ikke skje med tannbroer / kroner forankret på øyeblikkelig belastbare tannimplantater. De er stabile og ser naturlige ut.

 

3. Komfort

Mens proteser kan skade munnen din og de trenger å bli fjernet hver dag, er broene med implantater veldig komfortable og holder seg stabile i munnen. Du rengjør dem akkurat som om de var dine egne naturlige tenner.

 

4. Tydelig tale

Tannimplantater gir deg muligheten til å kommunisere tydelig og trygt med andre mennesker. Det er ikke mer mumling på grunn av løs gebiss.

5. Gleden av å spise

Siden protesen beveger seg lett, kan det være vanskelig å spise maten ordentlig. Videre er smaken på maten borte. Men når du først har tenner på implantater, er dette ikke et problem lenger. Endelig har du riktig tyggefunksjon tilbake, og herved kan smaken på maten nytes. Det er ikke flere grenser for hva du kan eller ikke kan spise lenger. Din sunne livsstil vil derved forbedre seg drastisk. Ved å motta øyeblikkelig belastbare tannimplantater kan du spise allerede på slutten av den 5. behandlingsdagen.

6. Holdbarhet

95% av tannimplantatene med øyeblikkelig lasting har en garanti på 10 år. Imidlertid, hvis du tar vare på dem med riktig munnhygiene, varer de livet ut.

 

7. Kostnadseffektivt

Tannklinikk Budapest tilbyr deg øyeblikkelig belastbare tannimplantater til høy kvalitet, men til en fornuftig pris. Implantatene settes inn i løpet av noen timer uten smerter, og ved slutten av uken får du et vakkert smil og en riktig tyggingsevne.