TANNKLINIKK BUDAPEST

Ring: +36705923036
SKAL VI RINGE DEG?

Gi oss beskjed ditt telefonnummer

og vi skal ringe deg tilbake så snart som mulig.

  Land *

  Telefonnummer *

  Severdigheter i Budapest

  Folk velger Budapest / Ungarn for deres tannimplantat eller protesdestinasjon for en veldig god grunn. I tillegg til høyt kvalifiserte ungarske tannleger tilbyr Ungarn et bredt spekter av erfaringer. Blant disse er sightseeing, gastronomi med restauranter i verdensklasse, spa som har forskjellige helsefremmende effekter for kropp og sjel, verdensberømte vinregioner (Tokaj eller Badacsony).

  Det er vår glede å hjelpe deg med å bli kjent med Budapest, mens du mottar tannbehandling. Vi gjør vårt beste for å gjøre turen uforglemmelig og berike den med den beste severdigheter i Budapest.

  Ifølge pollen fra Condé Nast Traveler Magazine er Budapest den nest beste byen i verden etter Firenze. Den er oppført foran mange andre verdensberømte byer som Tokyo, Shanghai, Singapore og til og med Paris og Wien.

   

  Det er mange kirker, gamle bygninger, spa og til og med et kongelig slott i Ungarns hovedstad. Slottet er også stedet der du kan beundre det vakre panoramaet av Budapest. Det ligger i den historiske gamle delen av byen, og det gir deg en følelse av å reise tilbake i tid. Dette er også området, hvor vår tannklinikk og din innkvartering ligger.

  Fra slottet kan du ta en spasertur langs Andrasy gate, som er kjent for sine førsteklasses butikker og restauranter, hvor du kan nyte ungarsk gastronomi. På slutten av Andrasy gate finner du deg selv på Hero Square, hvor du kan besøke kunstmuseer og utstillinger.

  Selvfølgelig er det mange andre ting du kan se og besøke i Budapest. Vi står til din disposisjon og kan arrangere ulike turer for deg i byen og omgivelsene, samt hjelp med fritidsaktiviteter som: tennis, museumsbesøk, konserter, bilutleie / sykkel, manikyr, fotpleie, kosmetolog, frisør eller noe annet.

   

  Vi vil sørge for at du har en hyggelig og hyggelig tur til / i Ungarn.

  Du får gratis

  Flyplass- transport

  transport

  Røntgen og CT-skanning

  rontgen

  Tannbehandling plan

  tand

  Konsultasjon og kontroll

  implant-check-up-1

  Personlig assistanse

  Tandbehandling i udlandet

  Bestill gratis

  tannimplantat

  konsultation i dag!