TANNKLINIKK BUDAPEST

Ring: +36705923036
SKAL VI RINGE DEG?

Gi oss beskjed ditt telefonnummer

og vi skal ringe deg tilbake så snart som mulig.

  Land *

  Telefonnummer *

  Tannbro i utlandet

  Tannbro i utlandet

  Når du mister en eller flere tenner, kan det endre ditt smil og utseende. I tillegg til dette kan hull også påvirke bitt eller føre til tap av ytterligere tenner. Men du opplever ofte at prisen på en tannbro er ganske høy og tar mye tid å få det gjort. Trenger ikke å nøle lenger!

  I dette tilfellet kan en tannbro i utlandet være løsningen.

  Endene av broen kan hvile på både naturlige og kunstige tenner (implantater) mens mellomrommet utfylles med en tannerstatning. Vi bruker med umiddelbar lasting fra Sveits for å få redusert leveringstiden for broen til 4-5 dager. I tillegg kan du få spare opptil 40% -70% på de nye tennene dine. Du kan velge mellom porselenskroner, støpt over metall-tannkroner og zirkonium kroner. Antall implantater til tannbroene kan være 1-20 stykker, avhengig av hvor mange tenner som mangler.

  Total gjenoppbygging av tannsett

  Vi snakker om total gjenoppbygging av tannsett når du trenger gjenoppgygging av over- og underkjeve med tannbroer. I dette tilfellet må 16-20 implantater settes inn. Behandlingen foregår under sedasjon, men mesteparten av tiden under generell anestesi. Dette er som oftest nødvendig fordi operasjonen kan vare i opptil 2-3 timer, og sedasjon er ikke alltid nok til smertefri tannbehandling.

  Tannimplantatene kan være tradisjonelle implantater, men vi tilbyr vanligvis implantater med umiddelbar lasting av flere grunner. På denne måten får du din midlertidige, men faste protese allerede innen en uke. Protesen er veldig stabil og gir deg mulighet til å spise, snakke og smile normalt. Imidlertid er det behov for å erstatte denne implantatforankrede protesen med en tannbro etter 4-6 måneders tilhelingstid.

  En tannbro i utlandet er en mer sunn og estetisk løsning med lengre varighet enn en protese.
  Dessuten er total gjenoppbygging av tannsett ofte lettere og jevnere med implantater med umiddelbar lasting enn med tradisjonelle tannimplantater.

  Du får gratis

  Flyplass- transport

  transport

  Røntgen og CT-skanning

  rontgen

  Tannbehandling plan

  tand

  Konsultasjon og kontroll

  implant-check-up-1

  Personlig assistanse

  Tandbehandling i udlandet

  Bestill gratis

  tannimplantat

  konsultation i dag!